Skip to main content
Six Scandinavia AS
Six Scandinavia AS ble etablert i 2010 og tilbyr spennende, nyttige og smarte produkter som skal gjøre hverdagen enklere, både hjemme, på arbeidsplassen eller ferie/fritid. Vi holder til i den trivelige byen Drøbak og vårt motto er «Alt for kunden».

Høsten 2016 stiftet vi bekjentskap med Cable Clamp, Mega Clamp og Cable Clic. Etter introduksjonen i 2017 var tilbakemeldingene fra kundene entydig: Genialt! Six Scandinavia AS representerer produsenten i hele Europa og vi er allerede representert med forhandlere og grossister i Norge, Sverige, Danmark, Slovakia og Spania.

Vårt nyeste tilskudd er Decktent. Dette er et nytt kvalitetsprodukt og er den første oppblåsbare løsningen for å beskytte mot sol og duskregn ombord på seil- og motorbåter! Finnes i forskjellige størrelser slik at den passer for båter fra 20 – 80 ft. Genial løsning som pumpes opp i løpet av 2-3 minutter. Etter bruk tømmes den raskt for luft og legges i en medfølgende bag.

Le-DD er et italiensk skomerke som best kan beskrives som superlette og behagelige å ha på foten. De kan vaskes, er «pustende», antibakterielle, har sklisikker såle og ikke minst: 100% resirkulerbare! Ypperlig for bruk ombord på båten, på stranden/svaberg, bading eller rett og slett brukes som en tøffel inne. Vi er eneimportør for Norden.

Vi har i flere år vært importør av Wine Away – et amerikansk utviklet naturlig preparat for fjerning av bl.a. rødvinsflekker på klær, tekstiler, tepper etc. Wine Away ble testet av «TV2-hjelper deg» i februar 2020 og ble kåret som det mest effektive produktet for fjerning av rødvinsflekker på klær! Vi er eneimportør av Wine Away i Skandinavia.

Vi er hele tiden på utkikk etter nye, smarte og nyttige produkter og besøker derfor mange forskjellige innkjøpsmesser for å få inspirasjon og ideer.
Har du forslag eller innspill til interessante produkter må du gjerne kontakte oss!